Mikkelin Oppaat ry

Linkit

Oppaat ovat koonneet tälle sivulle matkailuun ja Mikkeliin liittyviä linkkejä.     
 

  Etusivu

Opastuspaketit

Oppaat

Varaa opastus

 

 

Jäsensivu - kirjaudu

 
Kenkäveron pappila

Kenkävero on ympäri vuoden avoinna oleva käyntikohde, jonka ylpeys on Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus ja tunnelmallinen pappilamiljöö. Läheinen Mikkelipuisto on myös suosittu käyntikohde.
Mikkelin matkailusivut

 

Mikkelin Seudun matkailutarjonnan esittely laajasti eri kielillä.
Moision sairaalamuseo

Moision sairaalamuseon näyttely kertoo vuonna 1927 perustetun Moision sairaalan ja laajemminkin psykiatrisen sairaanhoidon historiasta viimeisten 80 vuoden ajalta.

 

Mikke ry


 
Keskustan aktiivinen kehittäjä ja tapahtumien ideoija ja toteuttaja. Monessa mukana.

 

Saimaan Charmantit


 

Merkittäviä kohteita ympäri Saimaan, joilla kaikilla on oma mielenkiintoinen historia ja tarinoita. Useisiin kohteisiin järjestetään opastuksia.

 

Varustamo Erkki Montonen

M/S Jaarlin kotisivu. Risteilyjä Mikkelin satamasta.

 

Savonlinja

Oppaiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Savonlinja-yhtiöt on itäisen Suomen merkittävin linja-autoliikenteen hoitaja ja vahvasti mukana myös Etelä-Suomen joukkoliikenteessä. Yritys on toiminut yli 80 vuotta.

 

Mikkeli-Seura r.y.
Mikkeli-Seura Facebookissa

Mikkelin oma kotiseutuyhdistys. Pitää yllä ja vuokraa historiallista Elomaan taloa ja vaalii Mikkelin kulttuuriperintöä monin tavoin.
Savon Perinnepurjehtijat ry

Savon Perinnepurjehtijat ry haluaa innostaa, tehdä tunnetuksi ja herättää harrastusta perinteisiä vesillä liikkumismuotoja (sauvonta, melonta, soutu ja purjehdus), erilaisia vesikulkureittejä ja vesien ekologista ymmärtämistä kohtaan.

Yhdistys järjestää vesireittivaelluksia ja perinneveneilyä, harjoittaa alaan liittyvää tutkimustoimintaa ja yhteistyötä muiden alan yhdistysten kanssa.

 

 

 

Mikkelin Oppaat ry                                   Yhteystiedot